Για μια ζωή γεμάτη περιπέτειες.

Για περισσότερα από 25 χρόνια η  Mac In A Sac παράγει αδιάβροχα μπουφάν σχεδιασμένα για να υποστηρίξει την κάθε περιπέτειά σας. Είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να στηρίζεστε πάνω τους σε όλες σας τις περιπέτειες ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Με ισχυρό background στον κλάδο των αδιάβροχων προϊόντων υψηλής απόδοσης, το Mac In A Sac γεννήθηκε από την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα μπουφάν υψηλής απόδοσης το οποίο να μπορεί να μαζεύεται σε ένα μικρό τσαντάκι μεταφοράς. Η πρώτη γενιά Mac In A Sac έγινε πολύ γρήγορα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής και των εξορμήσεων, καθώς δεν έλειπε τόσο από σχολικές τσάντες όσο και από σακίδια πεζοπορίας.

Εσείς επιλέγετε την περιπέτεια. Εμείς την πραγματοποιούμε.

Η περιπέτεια έρχεται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Ένας απλός περίπατος, μια πεζοπορία, μια βόλτα στη θάλασσα ή ακόμα και η πρώτη μέρα στο σχολείο. Η Mac in a Sac είναι εδώ με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σας εξοπλίζει για μια ζωή, δίνοντάς σας την ελευθερία να απολαύσετε κάθε περιπέτεια ανεξάρτητα από τον καιρό.

Οι συλλογές #PackableWaterproof και #PackableWarmth έχουν σχεδιαστεί για να φέρνουν τις κορυφαίες προδιαγραφές του κλάδου στην καθημερινότητα σας.

Με μεγάλη ιστορία εξειδίκευσης. Μέλλον γεμάτο δυνατότητες. 

Για περισσότερα από 25 χρόνια η Mac In A Sac σχεδιάζει και τελειοποιεί προϊόντα παγκόσμιας κλάσης τα οποία μαζεύονται σε ένα τσαντάκι μεταφοράς. Γεννήθηκε από τη μητρική εταιρεία Target Dry, που είναι μια εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στον κλάδο των αδιάβροχων υφασμάτων, δημιουργώντας έτσι την πρώτη γενιά προϊόντων Mac In A Sac.

Από τότε, η γκάμα των προϊόντων συνεχώς βελτιώνεται, προσθέτοντας  περισσότερα χαρακτηριστικά και οι πωλήσεις συνεχώς αυξάνονται. Το 2010, η Mac In A Sac ανεξαρτητοποιήθηκε και έγινε αυτόνομη εταιρεία.

Μετά από μια ανανέωση, το 2016, απέκτησε μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και το 2018 παρουσίασε μια νέα συλλογή πουπουλένιων προϊόντων “Down” με πιστοποίηση Responsible Down Standard (RDS). Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια της Mac in a Sac να επικεντρωθεί σε προϊόντα που έχουν ως στόχο περισσότερο τη ζεστασιά και όχι τόσο την αδιαβροχοποίηση.

Από το 2021, η γκάμα διαρκώς ανανεώνεται και η επωνυμία συνεχώς εξελίσσεται.