Αίτηση Επιστροφής

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το www.macinasac.gr για τις αγορές σας.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο προμηθευτήκατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς, τότε θα πρέπει να μας στείλετε συμπληρωμένη τη φόρμα που ακολουθεί, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω σημεία:

Επιστροφές μπορούν να γίνουν μόνο εφόσον το προϊόν είναι άθικτο, με σφραγισμένη συσκευασία και η επιστροφή γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην κατάσταση που περιγράφεται παραπάνω δεν μπορεί να επιστραφεί.
Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή, η πίστωση θα γίνεται αφού ελεγχθεί το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστωθεί μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης σύμφωνα με τα παραπάνω.
Εάν για ειδικούς λόγους γίνει δεκτή επιστροφή περίπτωσης προϊόντος που δεν είναι στην αρχική του κατάσταση ή διαπιστωθεί μετά την παραλαβή του από τον έλεγχο της κατάστασης του στο κέντρο διανομής μας ή έχει απαξιωθεί η αξία του για οποιονδήποτε λόγο, τότε η εταιρεία θα καταβάλει μέρος του τιμήματος σύμφωνα με την κατάσταση του προϊόντος και την τρέχουσα εμπορική του αξία του το οποίο θα προσδιορίζεται για την συγκεκριμένη περίπτωση. Σε κάθε περίπτωση πριν την πίστωση θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Η επιστροφή του όποιου καταβεβλημένου τιμήματος ή μέρους αυτού εφόσον υπόκειται σε διαδικασία μείωσης του επιστρεφόμενου ποσού, θα γίνεται με έκδοση Δωροεπιταγής για επόμενη αγορά.
Το www.macinasac.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση επιστροφής δίχως την υποχρέωση αιτιολόγησης της απόφασης αυτής.
Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με δικό σας μεταφορικό μέσο και κόστος, εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ενημέρωση που θα λάβετε ότι εγκρίθηκε η Επιστροφή.
Σε περίπτωση που η επιστροφή αφορά λάθος προϊόν, δηλαδή σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε τότε η επιστροφή θα γίνεται με δικό μας κόστος.
Οδηγίες για την Επιστροφή:
Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την παρούσα Αίτηση, η οποία θα πρέπει να έχει εγκριθεί και να έχει συμπληρωμένο τον «Αριθμό Επιστροφής».
Το δέμα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με «Αντίγραφο του παραστατικού αγοράς» και με τη φόρμα επιστροφής στο σημείο που αναφέρεται ο «Αριθμός Επιστροφής» κολλημένη εξωτερικά σε εμφανές σημείο.